Søvnproblemer

Søvnproblemer

Sliter du med å sove? Da er du ikke alene.

Over 750 000 nordmenn sliter med søvnmangel eller søvnforstyrrelser, og over halvparten av dem tar sovepiller. Ta grep i dag og få nattesøvnen tilbake.

Årsakene til søvnproblemer kan være mange og komplekse, og uten riktig kartlegging og diagnostisering er det derfor vanskelig å tilby effektiv behandling. I mange tilfeller skyldes søvnvansker forbigående stress eller psykiske plager slik som angst og depresjon, men det kan også være en bivirkning av medisiner eller være knyttet til andre lidelser slik som høyt stoffskifte. I sjeldne tilfeller kan søvnmangel være tegn på mer alvorlige, nevrologiske tilstander.

Legene hos Volvat har lang erfaring med å utrede og behandle søvnproblemer og tilhørende lidelser. Hos Volvat blir du lyttet til og tatt på alvor, og får en grundig utredning for dine søvnproblemer. Dersom du trenger undersøkelser eller oppfølging hos en spesialist slipper du å stå på venteliste, og slik får du en rask, komplett og effektiv behandling som gir deg søvnen tilbake.

Ønsker du å ta tak i dine søvnproblemer?

Bestill konsultasjon hos en allmennlege i dag.

Vi har også speialister som kan hjelpe deg med:

Søvnutredning i eget hjem

Søvnutredningen gjøres ved hjelp av et lite søvnregistrerings-apparat, som du sover med i en natt - i din egen seng.

Bestill konsultasjon her

Behandling med snorke-/søvnapnéskinne, CPAP og nesekirurgi

Snorkebehandling og søvnapné - behandling kan utføres med snorkeskinne (en slags bittskinne), søvnapnéskinne, CPAP og i noen tillfeller med nesekirurgi, som utføres i samarbeid våre ØNH-spesialister (øre-nese-hals).

Bestill konsultasjon her

Samarbeid med Resmed

Volvats søvnklinikk har personell med høy kompetanse og lang erfaring innen diagnostikk behandling av de vanligste søvnlidelsene som insomni og OSA (obstruktiv søvnapné).

Bestill konsultasjon her

Bli kvitt dine søvnplager med utprøvde metoder - bestill gratis søvnkonsultasjon

Sov Bedre er en nettbasert søvnbehandling mot søvnløshet - med oppfølging av din personlige søvnkonsulent via telefon.
Behandlingen har allerede hjulpet flere tusen med å få tilbake den gode nattesøvnen.

Bestill gratis søvnkonsultasjon (telefonsamtale)