Endelig er jeg kvitt bihulesmertene!

Ny og effektiv behandling: ballongdilatasjon mot tette bihuler.

11.10.2018

Saken er hentet fra klikk.no / Foto: Marianne Otterdahl-Jensen

- Et nytt menneske

- Jeg føler meg som et nytt menneske, sier Tobias Eriksson. På grunn av kronisk tette bihuler hadde han i mange år trykk­smerter, dotter i ørene og hyppig øresus. En operasjonsmetode med ballong ble redningen.

For ham ble undersøkelsen hos øre-nese-halsspesialist ved Volvat i Fredrikstad starten på det han omtaler som å «bli et nytt menneske». Og den forvandlingen gikk fort etter at han fikk tilbud om operasjon.

"Tett i skallen-følelsen"

Den som har hatt en skikkelig bihulebetennelse i løpet av livet, vet hvor vondt det er når det verker i pannen, kjeven, rundt nesen eller bak øynene.

I alle disse hule luftlommene skal luft ventileres inn og slim dreneres ut, men når denne «mekanismen» ikke fungerer, gir det trykksmerter og den karakteristiske «tett i skallen-følelsen».

Ett sted mellom fem og 15 prosent av befolkningen sliter med kroniske bihulebetennelser.

Les hele artikkelen på klikk.no.

Les mer om Volvats tilbud innen Øre-nese-hals

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.