Movember-kampanje! Gratis chat for gutter og menn

Menn går sjeldnere til lege enn kvinner, og det er kjent at de har dårligere helse. Det syns vi er synd, sier allmennlege Amilton Fernandes.

-Vi heier på menn som passer på helsen sin, og vi tar deg på alvor, uansett problemstilling

Amilton Fernandes - Allmennlege og skadelege

05.11.2021

Kampanjen er avsluttet

Snakk med legen!

For å feire movember og mannens helse får alle gutter og menn chatte gratis med våre erfarne leger fra 8.-15. november. Ingen spørsmål er for små eller for store.

Dette trenger du å vite om Movember-chatten:

  • Gratis for gutter og menn
  • Drop-in
  • Åpent til 22 hver dag
  • Du kan chatte gratis fra 8.-15. november

Du kan snakke med våre leger på chat uansett hvor du er: hjemme eller på farten. Kan vi hjelpe deg på chatten så gjør vi det, om vi anbefaler en legesjekk kan vi sette deg opp til en fysisk time på et senter i nærheten av deg, om du ønsker det.

Chat med lege på nett

Gratis chat for gutta

Oppsøk hjelp tidlig

At menn unngår legebesøket er en kjent årsak til at de generelt har dårligere helse enn kvinner, og ikke overraskende lavere gjennomsnittlig levealder.

Fernandes møter mange menn som går med lidelser og plager som de har utsatt å få hjelp med. - Mange plager kunne vært unngått om man oppsøkte legehjelp tidligere. Vi vet for eksempel at flere kvinner enn menn rammes av føflekkreft - likevel er det flere menn som dør av det. Det handler om at de oppsøker hjelp for sent. 

Må være enkelt å søke hjelp 

-Vi tror at den moderne mannen er opptatt av helsa si, men at det er litt for enkelt å utsette legebesøket. Det må være raskt og effektivt å få svar på det man lurer på, og det er noe vi er opptatt av på Volvat Chat.  

-Ofte lurer man egentlig på om det er verdt et legebesøk. Er dette normalt, eller er dette noe jeg bør dra til legen for? 

Vi vil bidra til at det er lav terskel for menn å oppsøke legehjelp. Vi vil at flere menn innser at de blir tatt på alvor, og at et legebesøk kan være raskt og enkelt. Det håper vi å få til med gratis chat kun for menn i movember, sier lege Amilton Fernandes ved Volvat Majorstuen. 

Slik fungerer gratis chat

Våre leger hjelper alle gutter og menn med alt de lurer på. Du kan komme til oss med hva som helst. Vi har drop-in og tjenesten er gratis for menn fra 8.-15. november. Du vil få medisinsk vurdering, råd og resept når det trengs - rett på din mobil eller PC.

Det eneste du trenger er BankID og tilgang til internett.

  • Logg inn med BankID
  • Svar på noen kjappe spørsmål
  • Bestill time
  • Legetimen starter
  • Husk å velge betalingsalternativet med 0,- når du avslutter chatten

Vi gir deg trygg behandling, der du er. Legetimen er kryptert og blir ikke lagret noen sted.

Åpningstider 

Du kan når som helst på døgnet søke hjelp via Volvat Chat. Våre leger svarer deg via chatten i løpet av en time under våre åpningstider. 

Mandag-fredag  
08.00-22.00 

Lørdag og søndag  
10.00-22.00 

Pris 

Gratis for gutter og menn fra 8.-15. november! 

Ordinærpris: 450,-

Movember-legene

Movember-legene

Allmennlegene Audun FinstadKatharina Pracon, Mads Eie og Amilton Fernandes er noen av Volvats leger som er tilgjengelige på vår gratis Movember-chat. Amilton sier at det er morsomt å jobbe med chat:

- Pasientene kommer i kontakt med meg på en lett måte, og de får hjelp kjapt og enkelt.

9 av 10 pasienter anbefaler Volvat Chat

På spørsmål om opplevd behandling, svarer over 95 % at de ville anbefalt tjenesten til andre. Noe som gjør at stadig flere velger Volvat, både fysisk og på nett.

Chat med lege på nett 

Les mer om Volvat Chat og se vårt behandlingsstilbud

Amilton Fernandes

Allmennlege og skadelege

Volvat Majorstuen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.