Marit
Bjørnevaagen

Om Marit

Etter mange års arbeid som sykepleier, helsesykepleier og familieterapeut har jeg ervervet meg kompetanse i forhold til mellommenneskelige problemstillinger, finne løsninger og gi støtte i ulike livssituasjoner.

De siste 5 1/2 årene har jeg jobbet som familieterapeut i spesialisthelsetjenesten ved Åsebråten Barne- og Ungdomspsykiatriske klinikk. Her har jeg jobbet med familier og foreldrepar, og problematikk/psykiske lidelser som spiseforstyrrelser som påvirker samspillet i familien.

Som familieterapeut er jeg interessert i å hjelpe familier og parforhold preget av fastlåst samspill og konflikter. Mange kan oppleve at parforholdet mangler gnist eller nærhet, og at man ønsker en positiv endring i egen livssituasjon. Jeg er opptatt av å ta alle parters perspektiv, og bidra til refleksjon hos de jeg møter.

Utdanning:

Bachelor i sykepleie 1980 ved Høgskolen i Østfold, helsesykepleier 1996 ved Høgskolen i Akershus, familieterapi systemisk praksis 2016 ved Høgskolen i Østfold, Fredrikstad.

Livet er ikke hva det er meningen at det skal være. Det er hva det er. Måten du takler det på er det som utgjør forskjellen.

Virginia Satir

Marits arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.