Elin Eikemo
Ekornes

Om Elin Eikemo

Elin Ekornes er legeutdannet i Tyskland og England. Spesialiseringen i hudsykdommer ble tatt ved Hudavdelingen på St Olavs Hospital i Trondheim og ved Seksjon for hudsykdommer ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Hun jobbet i perioden 2012-2016 som overlege på UNN før hun var med på å starte opp Nordnorsk Hudlegesenter, der hun også var daglig leder.

Dr. Ekornes utreder og behandler alle typer hudsykdommer og hudproblemer. Hun har lang erfaring med både medisinsk og kosmetisk dermatologi samt laserbehandlinger og hudkirurgi.

Hun er medlem i Norsk forening for dermatologi og venerologi og den europeiske hudlegeforeningen EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), ESCAD (European Society of Cosmetic and Aesthetic Dermatology og ESLD (European Society for Lasers and Energy Based Devices og deltar jevnlig på internasjonale kurs og konferanser.

Elin Eikemos arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.