Stine
Fremming

I møtet med en pasient er jeg opptatt av å skape tillit, jeg lytter og tar meg god tid til samtalen. Det er viktig å forstå pasientens plager. Mange gruer seg til undersøkelsen. Jeg vet hvor viktig det er å være skånsom, men samtidig grundig. Etter undersøkelsen informerer jeg på en god og forståelig måte.» Når pasienten går ut døren skal hun være fornøyd.
Stine Fremming

Om Stine

Stine Fremming har mange års erfaring innen gynekologi og fødselshjelp. Hun har jobbet med dette siden 1997, stort sett på AHUS, til hun startet som gynekolog på Volvat i 2009. Hun har bred kompetanse innen generell gynekologi og oppfølging av svangerskap.

Stine gjør generell gynekologisk undersøkelse, tar celleprøve/HPV, utreder blødningsforstyrrelser og urinlekkasje.

Hun er spesielt interesset i hormonbehandling i overgangsalder. 

Stine utreder smertetilstander ved sex, samt smerter i bekken og mage. Hun er opptatt av å hjelpe kvinner med vestibulitt og vaginisme.

Stine gir også prevensjonsveiledning og setter inn spiral. I tillegg gjør hun selvfølgelig ultralyd av gravide.

Flere tilstander, som PMS, endometriose og  PCOS, påvirkes av kostholdet vårt. For å få mer kunnskap rundt dette, og kunne gi kvalifiserte råd,  har Stine derfor startet på et studium i ernæring. 

Stine utfører Femilift laserbehandling.

Stines arbeidsplass

Bestill time hos Stine

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.