Volvat Majorstuen

Volvat Majorstuen er den største av enhetene i Volvat-gruppen, og er et sykehus/medisinsk senter som tilbyr et meget bredt spekter av medisinske tjenester.

Legevakt med drop-in og kort ventetid. Hver dag, hele året.

Se gjerne ventetider og sett deg i kø før du kommer

Vår virksomhet ved Volvat Majorstuen er delt inn i to hovedavdelinger:

  • Allmenn
  • Medisin

Kirurgisk avdeling er flyttet til Storo

I tillegg driver vi en av Norges mest besøkte legevakter.

Hvert år gjennomføres pasientundersøkelser blant et stort antall av våre pasienter. De siste tre årene har vår kirurgiske avdeling hatt en fornøydhetsgrad som har variert mellom 95 til 97 prosent.

Rett ved resepsjonen finner du også Café Volvat med førsteklasses kaffe, te og bakervarer.

Telefon

22 95 75 00

Klikk her for å bli ringt opp

Chat

Chat med helsesekretær

Åpningstider

Allmenn og medisinsk avdeling
Mandag - torsdag kl 8-20 og fredager kl 8-16

Legevakten
Hverdager kl 8-22, helg/helligdager kl 10-22 og jul-/nyttårsaften kl 10-15

Se alle åpningstider for legevakten

Café Volvat
Hverdager kl 8-15, lørdager kl 10-15

Adresse og parkering

Borgenveien 2A, 0370 Oslo

Det er gode parkeringsforhold i tilknytning til senteret på Majorstuen.

Volvat - her for deg

Les mer om Volvat-gruppen

Åpningstider
Åpningstider Allmennavdelingen: hverdager: 08:00-22.00, helg og helligdager: 10.00 - 22.00, Jul- og nyttårsaften: kl. 10.00-15.00 Medisinsk avdeling: mandag - torsdag: 08.00 - 22.00, fredag: 08.00 - 16.00 Ved behov for rask hjelp utenom vår åpningstid, vennligst kontakt offentlig legevakt eller ring 113
WiFi
Vi har gratis WiFi for våre kunder ved alle sentre.
Café Volvat
Vi har en hyggelig café, med førsteklasses kaffe, te og bakervarer, for våre kunder ved Volvat Majorstuen. Du finner oss i første etasje, rett vis a vis resepsjonen. Åpningstider er mandag-fredag kl. 8-15:30, og kl. 10-15 på lørdager. Velkommen til Café Volvat!
Apotek
Du finner et Vitusapotek rett til venstre for resepsjon ved hovedinngangen.
Veibeskrivelse med bil
Kommer du med bil kan du følge Ring 2 til Majorstuen. På Majorstuen tar du av og følger Sørkedalsveien i retning Smestad. Kjører du denne veien, får du Volvat Medisinske Senter på høyre side. Du kan også følge Ring 3 til Smestad og ta av mot Majorstuen. Kjører du denne veien får du Volvat Medisinske Senter på venstre side.
Veibeskrivelse med kollektivtransport
Reiser du kollektivt, kan du reise med både T-bane og buss. Oslo Sporveier har følgende linjer som passerer Volvat Medisinske Senter: Linje 3 til Kolsås og linje 2 til Østerås (T-baner). Gå av på Borgen stasjon (stasjonen etter Majorstuen), og gå tilbake i retning Majorstuen. Du vil se Volvat Medisinske Senter ligge på venstre side av veien. Linje 1 til Frognerseteren (T-bane). Gå av på Frøen stasjon (stasjonen etter Majorstuen). Gå over broen, ta til høyre inn en gangvei, ta til venstre på den store veien. Du får Volvat på din høyre side etter ca. 150 m. Linje 28 til Fornebu (Buss-rushtidslinje) og linje 45 til Voksen Skog (Buss). Gå av på Volvat holdeplass. Fra bussholdeplassen ser du Volvat Medisinske Senter.
Parkering
Stor parkeringsplas i tilknytning til bygget på Majorstuen.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.