Margarita
Gulliksen

Jeg er opptatt av å se hele mennesket og se det store bildet. Det er viktig for meg at vi jobber med mål som er riktige og meningsfylte for deg som pasient og mitt overordnet mål er øke livskvalitet og skape mer glede og mening i din hverdag.
Margarita Gulliksen

Om Margarita

Margarita Gulliksen er utdannet ved Universitetet i Oslo, hun har tidligere jobbet med avhengighetsproblematikk i spesialisthelsetjenesten. I det siste har hun jobbet som privatpraktiserende psykolog.

Margarita har erfaring med behandling av avhengighet, angst, depresjon, OCD, sorg, sykdomsmestring; og arbeid med utfordringer i relasjoner, lav selvfølelse, uklar retning i livet, eksistensielle spørsmål, måloppnåelse.

Som behandler er det viktig for henne å finne ut hva det er som driver problemene og finne effektive strategier for å oppnå rask bedring. Margarita har lite tro på one size fits all-tilnærming og etterstreber å skreddersy individuelle behandlinger slik at vi kan jobbe oss gjennom utfordringene på dine premisser.

Margaritas arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.