Sidsel
Haug

Om Sidsel

Sidsel Haug er spesialist fra Rikshospitalet i dermatologi, hud- og veneriske hudsykdommer. Hun har studert medisin i Tyskland og behersker tysk svært godt, i tillegg til engelsk.

Hun har i mange år jobbet som overlege på Hudavdelingen ved Rikshospitalet og ved Ullevål universitetssykehus. Hun har undervist medisinerstudenter i flere år og holdt mange foredrag både i- og utenfor sykehus.

Hun har et par år jobbet som patolog, noe som kommer godt med ved tolking av hudprøver som sendes til patologisk avdeling.

Hun har også jobbet ved flere afrikanske sykehus og i 4 måneder jobbet på Hudavdelingen ved Royal North Shore Hospital i Sydney.

Sidsel Haug har over 20 års erfaring som hudlege og behandler alle typer hudsykdommer, som for eksempel utslett, akne, rosacea, pigmentflekker, blodkar, infeksjoner, føflekkproblematikk, uønsket svette. Hun behandler også kroniske solskader/forstadier til hudkreft med fotodynamisk terapi og utfører hudkirurgi ved mistanke om hudkreft.
Sidsel Haug fjerner vorter samt aldersvorter, senile vorter.

De siste 6 årene har hun jobbet ved Volvat medisinske senter i Oslo som hudspesialist.

Sidsels arbeidsplass

Bestill time hos Sidsel

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.