Stian
Luteberget

Om Stian

Stian Luteberget er øre-nese-hals spesialist med flere års erfaring i behandling av øre-nese-hals lidelser. De siste 6 årene har han hatt et spesielt fokus på utredning og behandling av allergi, nese- og bihulelidelser samt godartede/ondartede hudforandringer i hode/halsområdet.

Han er utdannet ved University of New South Wales i Sydney, Australia, og fullførte spesialistutdannelsen ved Sykehuset i Vestfold og Rikshospitalet 2009 - 2016. Som spesialist har han bygget videre på sin kompetanse med internasjonale kurs i avansert endoskopisk bihulekirurgi, estetisk- og rekonstruksjonskirurgi i hode/hals området samt Legeforeningens kurs for sidespesialisering i allergi.

Medlem av Den Norske Legeforening, Norsk forening for otorhinolaryngologi hode- halskirurgi, og European Rhinologic Society.

Stians arbeidsplass

Bestill time hos Stian

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.