Volvat Drammen

Volvat Drammen holder til i 3. etasje på CC Drammen. Vi tilbyr lege- og sykehustjenester med kort ventetid og uten henvisning.

Volvat Medisinske Senter i Drammen

Volvat Drammen er en toppmoderne klinikk med en stor medisinsk bredde, og spesialister innen mange fagfelt. Vi har kort ventetid og du trenger ingen henvisning for å besøke oss. Det er gratis parkering på senteret. 

Vi setter alltid dine behov først, og det viktigste for oss er at du skal få den hjelpen du trenger, når du trenger den. Hos oss blir du sett og hørt. Du får høy faglig kvalitet, og vi har kort ventetid. 

Telefon

23 01 80 50

Klikk her for å bli ringt opp

Chat

Chat med helsesekretær

Åpningstider

Mandag-fredag kl. 8-16

Adresse

Tomtegata 36
3012 Drammen

Du finner oss i Helsehuset på CC Drammen, i 3. etasje

Volvat - her for deg

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

Les mer om Volvat-gruppen

Café
Du finner flere cafér inne på CC Drammen
Apotek
Vitusapotek og Apotek 1 (Brakerøya)
Parkering
Det er 2t gratis parkering. 3t gratis parkering hvis du har registrert bilens registreringsnummer i «CC Drammen» kundeklubb app. Det er ikke nødvendig å trekke lapp, automatisk registrering av nummerskilt ved inn- og utkjøring
Adkomst
Volvat ligger i 3. etg. Det enkleste er å parkere på plan 2 og benytte inngangen merket «Volvat / NEMUS / EVO». Du ser da rett inn i trappeoppgangen og følger trappen opp til 3.etg. Følg gangen nedover forbi Evo. Trappefri adkomst: Heis fra 1.etg (ved skobutikken), benytt evt inngang ved «Barnas hus / Intersport» og følg gangen rundt til høyre til du kommer til trappeoppgangen. Heisen ligger til venstre for trappen.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.