Unni Dahle
Olsen

Om Unni Dahle

Unni Dahle Olsen f. 26.09.66 er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen juni 1996. Spesialist i klinisk voksenpsykologi 2007 og spesialist i klinisk familieterapi 2008.

2-årig videreutdanning i familieterapi ved Institutt for aktiv psykoterapi fullført 2004, og 2 –årig videreutdannning i kognititv terapi ved Norsk forening for kognitiv terapi fullført 2009.

Sertifisert Friends terapeut 2009 (gruppebasert angstbehandling for barn i alderen 8-15 år), og Prep-sertifisert (samlivskurs) ved Modum bad 2008. Videreutdanning i gruppebasert behandling 1997.

Bred klinisk erfaring i arbeid med barn, ungdom, voksne, familier og gruppebehandling. Har drevet en del kursvirksomhet, bla samlivskurs og behandlingskurs for angst og depresjon.

Klinisk kompetanse og erfaring innenfor utredning og behandling av angst, depresjon, traumer, rus, personlighetsforrstyrrelser og psykoser.

Unni Dahles arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.