Svein Magne
Skulstad

Om Svein Magne

Spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp, med spesialkompetanse innenfor ultralyd.

Hans medisinske doktorgrad handler om bruk av ultralyd/Doppler i kartlegging av blodsirkulasjonen hos fosteret. Han har lang erfaring med bruk av ultralyd både ved gynekologiske tilstander, foster diagnostikk, og generell overvåkning av svangerskap. Både 3D og 4D ultralyd utføres.

Hovedinteressene spenner vidt fra alt som er relatert til svangerskap til gynekologiske tilstander som endometriose/adenomyose, PCOS og ufrivillig barnløshet.

Han er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. I tillegg har han mange års erfaring fra forskning, og deltar fremdeles i en forskergruppe utgående fra Haukeland Universitetssykehus og Universitetet i Bergen.

De tilbakemeldingene som systematisk blir samlet inn i kvalitetssystemet vårt, viser at pasientene føler seg svært godt i varetatt og de gir generelt meget gode tilbakemeldinger. Pasientene opplever at han er grundig, og tar seg god tid til den enkelte.

Svein Magnes arbeidsplass

Bestill time hos Svein Magne

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.