Frank
Steinbach

Om Frank

Overlege dr. med. Frank Steinbach er spesialist i plastikkirurgi. Tidligere har han arbeidet i 10 år ved Rikshospitalet i Oslo hvor han har tatt sin spesialistutdannelse og var overlege på avdeling for plastikk- og rekonstruktivkirurgi. Deretter var han ved Colosseumklinikken Oslo og i 5 år som partner ved Teres Medical Group.

Dr. Steinbach har siden 2015 jobbet som plastikkirurg ved Volvat Majorstuen og Volvat Fredrikstad.

Frank Steinbach har lang erfaring med brystforstørring, brystløft, brystreduksjon, bukplastikk og figurformende fettsuging. Han har i tillegg spesiell interesse for rekonstruktiv estetisk ansiktskirurgi, nesekorreksjon og hudbehandling.

Dr. Steinbach tok sin doktorgrad ved Universitetet i Freiburg, Tyskland i 1999 og har holdt en rekke foredrag nasjonalt og internasjonalt.

Medlem av Norsk Plastikkirugisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi, EAFPS - European Academy of Facial Plastic Surgery og Den norske legeforening.

Franks arbeidsplass

Bestill time hos Frank

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.