Trine
Tromsdal

Jeg er opptatt av å gi trygghet ved gynekologisk undersøkelse, lytte og ivareta pasienten og samtidig utføre undersøkelsen på en skånsom måte. Jeg er opptatt av å informere pasienten godt og gi god oppfølging.
Trine Tromsdal

Om Trine

Trine Tromsdal har mange års erfaring innen gynekologi og fødselshjelp. Hun har jobbet med gynekologi siden 2000 ved Akershus Universitetssykehus i mange år og deretter Rikshospitalet i mange år inntil hun fra 2009 har jobbet full tid ved Volvat.

Hun har bred kompetanse innen generell gynekologi og oppfølging av svangerskap og har lang erfaring fra fødeavdeling.

Trine gjør generell gynekologiske undersøkelser, tar celleprøver, utredet blødningsforstyrrelser, smertetilstander, lekkasjeplager, utfører ultralyd av gravide, setter inn spiraler og behandler plager ved overgangsalder. Videre gir hun prevensjonsveiledning.

Hun har lang erfaring med utredning av ufrivillig barnløshet og har mye erfaring med ultralydoppfølging ved assistert befruktning.

Hun utfører Femilift laserbehandling.

Trines arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.