Tahir
Riaz Ahmad

Om Tahir

Gastroenterolog Tahir R. Ahmad (f. 1979) er utdannet lege fra Universitetet i Oslo (2005). Han er spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer og har erfaring fra Lovisenberg og Akershus Universitetssykehus.

Tahir ble ferdig spesialist i 2015 og jobber både med endoskopiske undersøkelser, samt trykkmåling i spiserøret (manometri) og syremåling i spiserøret (24-timers pH-registrering). Tahir er også interessert i forebyggende kreftarbeid, og da spesielt kolon-screening som er helt i startfasen i Norge.

Tahir er opptatt av at pasienten får snakket ut om sine bekymringer og blir lyttet til. Han legger til rette for et hyggelig møte, slik at pasienten føler seg ivaretatt og trygg under undersøkelsene. Han er opptatt av at undersøkelsene blir så lite ubehagelige som mulig for pasienten.

Tahir tar seg god tid, og pasientene hans setter spesielt stor pris på at han gir god informasjon og oppfølging både under og etter undersøkelsen.

Tahirs arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.