Aleksandar
Brankovic

Om Aleksandar

Dr. Aleksandar Brankovic er utdannet lege fra University of Szeged. Han er norsk autorisert lege og spesialist i psykiatri, og er utdannet kognitiv terapeut fra Norsk forening for Kognitiv terapi (NFKT).

Dr. Brankovic har høy faglig kompetanse, og har snart 10-års erfaring med utredning og behandling av psykiske lidelser innen spesialisthelsetjenesten. Han tilbyr hjelp til å håndtere et bredt spekter av psykiske tilstander, fra milde til alvorlige og sammensatte psykiske helseplager.

Som lege og psykiater er Aleksandar opptatt av å skreddersy behandlingen tilpasset hvert enkelt individ. Han vektlegger faglig grundighet og medbestemmelse i behandlingen, noe som skaper en god og trygg relasjon med pasientene bygget på gjensidig respekt og tillit.

Aleksandar har i tillegg bred utredningskompetanse av voksne med ADHD-diagnosen.

Sammen med Dr. Aleksandar Brankovic vil du komme frem til en arbeidsmetode og målsetning som passer akkurat for deg.

Aleksandars arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.