Khaled
Meknas

Om Khaled

Dr. Khaled Meknas er overlege i ortopedi og har over 25 års erfaring med diagnostikk og behandling av pasienter med ulike ortopediske lidelser.

Han har bred erfaring innenfor feltet og er vant til å håndtere komplekse problemstillinger.

Dr. Meknas har unik kompetanse på skulderlidelser og skulderkirurgi og regnes som skulderekspert i Nord-Norge. Han har også særlig kompetanse på artroskopi av kne, ankel og albue i tillegg til skulder.

Han har tatt doktorgrad i ortopedi og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert og kan derfor tilby det siste innenfor ortopedisk behandling.

Til vanlig jobber han som overlege ved UNN Tromsø, der han har jobbet siden 1997. Her behandler han daglig pasienter med et bredt spekter av lidelser. Han underviser også medisinstudenter ved Universitet i Tromsø og driver med forskning.

Han har blant annet en rekke vitenskapelige artikler som er publisert i anerkjente internasjonale tidsskrifter.

Khaleds arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.