Ragni Helene
Mørch

Om Ragni Helene

Ragni er psykiater og utdannet lege ved Royal College of Surgeons i Dublin, Irland.

Hun har arbeidet innen psykiatri feltet siden 2009 og har også doktorgrad med temaet inflammasjon og psykiske lidelser. Hun har bred erfaring som psykiater fra ulike avdelinger inkludert psykiatrisk akutteam og sist ved psykosomatisk avdeling på Rikshospitalet.

Ragni kan tilby utredning og behandling av de fleste psykiske lidelser i ulike aldersgrupper som affektive lidelser (endring i stemningsleie, slik som angst, depresjon, oppstemthet osv.), psykoser, livskriser, par/relasjonelle vansker, ADHD, utbrenthet, og søvnvansker. Hun har også interesse for andre psykiske utfordringer som stressmestring, prestasjon, selvutvikling og sammenheng mellom kropp og psykisk helse.

Ragni er opptatt av helhetlig tilnærming med tilbud om samtaleterapi og medisiner etter indikasjon og behov hvor behandlingen tilpasses hver enkelt pasient.

Ragni Helenes arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.