Meeta
Pathak

Om Meeta

Meeta er oppvokst i Bergen hvor hun tok medisinsk embetseksamen i 2001. Hun har tatt hovedparten av sin spesialistutdannelse ved Øyeavdelingen, Haukeland universitetssykehus.

Meeta har vært spesialist i øyesykdommer siden 2012 og har bred erfaring innen øyesykdommer og behandling. Hun har tidligere jobbet som overlege ved Øyeavdelingen, Haukeland Universitetssykehus og også som øyelege ved Øyeavdelingen, Oslo Universitetssykehus Ullevål. Hun har også erfaring fra privatpraksis.

Meeta har også jobbet som stipendiat/lektor ved Universitetet i Oslo og fullførte sin doktorgrad om stamcellesvikt på øyets overflate i mai 2019.

Meeta har jobbet som øyelege ved Orbita øyelegesenter siden 2015. Hun jobber med alle typer øyesykdommer og behandlinger, også barneundersøkelser. I tillegg til norsk og engelsk snakker hun flytende hindi, punjabi og urdu.

Meeta s arbeidsplass

Bestill time hos Meeta

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.