Øyelege i Oslo

Kvinne, illustrasjonsbilde

Vi har styrket tilbudet vårt innen øyelegetjenester gjennom overtakelsen av ORBITA Øyelegesenter AS i Oslo. Men vi opprettholder allikevel øyetilbudet ved Volvat Majorstuen. I februar 2018 åpner vi også øyelegevirksomhet ved vår avdeling i Fredrikstad.

Du kan bestille time hos øyelege ved Volvat Majorstua på telefon 22 95 76 21 og hos Volvat Fredrikstad fra og med februar 2018 på telefon 69 30 23 00.

Ved behov for supplerende undersøkelser eller behandling blir man henvist videre til Orbita. Hos våre øyeleger på ORBITA Øyelegesenter kan du også få generelle øyemedisinske undersøkelser med kort ventetid og uten henvisning.

Om du ikke har vært undersøkt hos oss tidligere, er det fint om du har med medisinske opplysninger eller utskrift fra eventuelle tidligere øyeundersøkelser.

Les mer om våre tilbud innen utredning, behandling og kirurgi på www.orbita.no

 

Kontakt oss på telefon for mer informasjon og timebestilling:

477 79 222

Priser (Oslo)
  • Konsultasjon
    Fra 1 944,- (medlem)
    Fra 2 430,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 75 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Og under konsultasjon hos spesialist kan det påløpe ekstrakostnader som en følge av nødvendige undersøkelser. Vær også oppmerksom på at vi på enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (dvs. etter kl. 16), i helger og på helligdager. Ta kontakt med ditt Volvat-senter dersom du ikke finner prisinfo på tjenesten du ønsker.

Noen av våre medlemsfordeler:
  • Tilgang til Helsetelefonen 02401 hele døgnet hele året
  • 20 % rabatt på alle medisinske tjenester (maks kr. 1.000,- per besøk)
Les mer om medlemskap