Thale
Gjessing Uchermann Riisøen

Om Thale

Thale Uchermann Riisøen er spesialist i plastikkirurgi og arbeider til dagen ved Seksjon for Generell- og Plastikkirurgi ved Haraldsplass Diakonale Sykehus. Her utfører hun generell plastikkirurgi med fokus på postbariatri, brokk og håndkirurgi. Tidligere har Riisøen jobbet ved Plastikkirurgisk avdeling på Haukeland Universitetssykehus hvor hun også har gjennomført sitt spesialistløp.

Ved Volvat konsulterer hun pasienter innenfor brystkirurgi, postbariatri, ansiktskirurgi, hudkreft og håndkirurgi. Hun vil også kunne konsultere og utføre kosmetisk injeksjonsbehandlinger.

Hun samarbeider tett med Volvats kosmetiske sykepleier Nøkling og er medisinsk ansvarlig. Riisøen utfører småkirurgi i lokalbedøvelse ved Volvat Åsane, som fjerning av føflekker og andre hudforandringer, samt korreksjoner av arr.

Hun er medlem av Den Norske Legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgery.

Thales arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.