Yong
Shi

Om Yong

Shi Yong er utdannet fra Shanghai Jiao Tong University School of Medicine. I 2004 fikk hun godkjent norsk legeautorisasjon etter turnustjeneste i Sykehuset innlandet Tynset og Os legekontor. Hun tok sin spesialistutdanning innen fødselshjelp og kvinnesykdommer ved Sykehuset Østfold og Oslo Universitetssykehus (2005-2011).

Etter spesialistutdanning jobbet hun som overlege i gynekologi ved Sykehuset Østfold, og ved gynekologisk kreftavdeling Radiumhospitalet.

Shi er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp. For tiden jobber hun som overlege ved Kvinneklinikken, Sykehuset Østfold. Hun har mange års erfaring innen gynekologi, både utredning og behandling.

Shi har særlig kompetanse innen celleforandringer i livmorhalsen, gynekologiske kreftsykdommer, blødningsforstyrrelser, endometriose, underlivsfremfall.

Yongs arbeidsplass

Bestill time hos Yong

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.