Therese-Mari
Lindal

Om Therese-Mari

Therese-Mari Nybø Lindal ble spesialist i generell kirurgi 2012 og spesialist i karkirurgi 2014. Hun har lang erfaring med vurdering og operasjon av åreknuter, fra tidligere bruk av stripping til nå bruk av endovenøs teknikk.

For tiden bruker Therese-Mari laser eller radiofrekvensbehandling for behandling av åreknuter. Dette suppleres med lokale ekstirpasjoner eller sklerosering. Hun har også erfaring med behandling av åreknuter på kjønnsleppene. I tillegg har hun jobbet med vurdering/behandling/oppfølging av nedsatt sirkulasjon til beina (røykebein) og utposinger på blodårer.

Hun er uteksaminert ved University of Newcastle upon Tyne, England i 2004. Hun har jobbet ved South Tyneside District Hospital, Haugesund Sjukehus og Stavanger Universitetssykehus (fra 2007).

I tillegg til karkirurg ved Volvat Forus jobber hun nå som kommuneoverlege i Randaberg kommune.

På Volvat Forus kan Therese-Mari tilby:

  • vurdering og behandling av åreknuter på beina eller kjønnslepper
  • vurdering og oppfølging av røykebein (ikke kirurgisk behandling)
  • vurdering og oppfølging av utposing (aneurismer) på arterier (ikke behandling)

Therese-Maris arbeidsplass

Bestill time hos Therese-Mari

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.