Revmatolog Hamar

Revmatologiske lidelser kan påvirke ledd og muskulatur, men også få følger for andre organer og allmenntilstanden. Våre erfarne revmatologer utreder og behandler alle revmatiske lidelser.
Inflammatoriske revmatiske sykdommer omfatter en rekke tilstander som påvirker ledd, bløtdeler/muskulatur og ryggsøyle. Det kan være leddgikt, psoriasisleddgikt, urinsyregikt, Bekhterevs sykdom eller andre diagnoser. 
 
Revmatiske sykdommer kan fremtre som såkalte systemsykdommer, og påvirke en rekke organsystem som nyrer, luftveier, mage-tarm, nervesystem og hud. Allmentilstanden blir da gjerne påvirket. Dette er alvorlige tilstander som kalles systemiske bindevevssykdommer. Vasculitt-tilstander er en undergruppe av disse. Symptomene kan også skyldes forbigående tilstand (reaktiv tilstand), som eksempelvis reaksjon på tidligere gjennomgått infeksjon eller virus.
 
Hos våre revmatologer får du grundige undersøkelser og god oppfølging spesialtilpasset dine behov.  

Revmatolog i Hamar tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Behandling tilpasset deg

Hos våre revmatologer får du grundige undersøkelser og god oppfølging spesialtilpasset dine behov.

Tverrfaglig samarbeid

Tverrfaglig samarbeid på tvers av avdelinger gjør at vi enklere kan finne årsaken til dine plager og sikre nødvending og helhetlig behandling.

For en bedre hverdag

Omtrent 10 prosent av befolkningen har en revmatisk sykdom – vi har kunnskapen og bredden til å sikre trygg og nødvendig behandling for å hjelpe deg tilbake til en velfungerende hverdag.