Volvat Søvnsenter

Søvnutredning (søvnregistrering), snorking, søvnapne, søvnsenter, søvnproblemer

1 av 3 nordmenn lider av akutte søvnproblemer og så mange som 1 av 6 med snorking og søvnapné, en tilstand som ubehandlet kan bidra til alvorlige helseproblemer. Ved Volvat Søvnsenter på Majorstuen i Oslo, tilbyr vi tverrfaglig utredning og behandling av søvnproblemer - uten ventetid.

Volvat Medisinske Senter utvider sitt tilbud og har åpnet Volvat Søvnsenter. Her tilbys søvnutredning og behandling med høy kvalitet, raskt og effektivt.

Søvnutredning i eget hjem

Søvnutredningen gjøres ved hjelp av et lite søvnregistrerings-apparat, som du sover med i en natt - i din egen seng.

Behandling med snorke-/søvnapnéskinne, CPAP og nesekirurgi

Snorkebehandling og søvnapné - behandling kan utføres med snorkeskinne (en slags bittskinne), søvnapnéskinne, CPAP og i noen tillfeller med nesekirurgi, som utføres i samarbeid våre ØNH-spesialister (øre-nese-hals).

Samarbeid med Resmed

Volvats søvnklinikk har personell med høy kompetanse og lang erfaring innen diagnostikk behandling av de vanligste søvnlidelsene som insomni og OSA (obstruktiv søvnapné).

Vi bruker kun det beste utstyret i vår behandling, blant annet i samarbeid med vår markedsledende partner Resmed.

Kontroll og oppfølging

Har du fått behandling med CPAP / pustemaskin tidligere, hos oss, eller ved annet sykehus og ønsker en kontroll eller samtale, tilbyr vi også dette.

Kontakt Volvat Søvnsenter

For ytterligere spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med våre allmenleger og spesialister, eller direkte med oss hos søvnsenteret på Majorstuen i Oslo: 23 01 81 30

Vil du vite mer?

La oss ringe deg, legg igjen navn og nummer:

Priser (Oslo)
 • Konsultasjon
  Fra 612,- (medlem)
  Fra 765,- (ikke medlem)
 • Søvnutredning / søvnregistrering
  Fra 3 960,- (medlem)
  Fra 4 950,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 80 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Ekstrakostnader kan påløpe ved behov for undersøkelser og/eller prøver. Enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (etter kl 16), i helger og på helligdager. Kontakt ditt Volvat-senter for mer informasjon.

Noen av våre medlemsfordeler:
 • 20 % rabatt på våre tjenester (inntil kr. 1000 pr. tjeneste)
 • Gratis tilgang til Helsetelefonen hele døgnet, hele året
 • Gratis medlemskap for studenter
Les mer om medlemskap