Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med flere ulike organisasjoner og foreninger. Et slikt samarbeid innebærer ofte at vi tilbyr deres medlemmer rabatt på medlemskap hos oss.

Hodepine Norge er et landsomfattende uavhengig forbund som skal organisere og arbeide for at alle som lider av migrene eller andre hodepinesykdommer får et meningsfullt og velfungerende liv.

Hodepine Norge skal nå ut til de som sliter med migrene og andre hodepinesykdommer, og hjelpe dem med kunnskap om egen sykdom, hjelp til selvhjelp og behandlingsmuligheter.

Forbundet skal være en pådriver overfor myndighetene, slik at denne pasientgruppen sikres akseptable muligheter for riktig diagnostikk og optimal behandling, og bidra til at denne pasientgruppen i størst mulig grad kan delta i yrkeslivet.

  • Medlemmer i pasientforbundet «Hodepine Norge» tilbys medlemskap ved Volvat for én krone. Ordinær medlemspris er kr 1450
  • Innmelding gjelder kun for singel medlemskap.
  • Som medlem av «Hodepine Norge» vil man bl.a. få 20 % rabatt på timer hos Volvat, inntil kr 1000 i avslag pr. behandling.
  • På  https://www.volvat.no/medlem/ finner du mere informasjon om fordelene ved å være Volvat-medlem.
  • Aktuelle tilbud om medlemskap gjelder for 1 år (fra dato til dato). Kunden kan deretter opprettholde sitt medlemskap dersom ønskelig til ordinær pris.   Medlemmer av «Hodepine Norge» må benytte følgende link: https://medlem.volvat.no/medlemskap for å melde seg inn og benytte følgende kampanjekode: HODEPINE2018

Vi ønsker medlemmene i «Hodepine Norge» velkommen til Volvat!

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.