Volvat har en helt ny og moderne laser- og elektromedisinsk instrumentpark tilpasset de fleste hudproblemer.

Våre lasere og elektromedisinske instrumenter:

Cutera Genesis excel®V+ - ingen nedetid

Med Genesis excel®V+ kan vi tilby en trygg og svært effektiv hudbehandling. Laseren kan behandle både vaskulære- og pigmenteringsproblemer, samt en rekke andre hudproblemer. 

  • Markedets raskeste laser 
  • Ingen nedetid 
  • Over 20 behandlingsmuligheter 
  • Mikropulser med høy effekt 
  • 532nm og 1064nm bølgelengde 
  • Lithium Triborate-krystaller 
  • Trygt for alle hudtyper, inkl. lys, mørkere og solbrun hud 
  • Kan brukes hele året, også om sommeren! 

Etter første behandling vil de aller fleste oppleve synlige resultater, og etter 3-6 behandlinger oppnår man full effekt av excel®V+ laseren. Hvor mange behandlinger som trengs, avhenger av hva som behandles.  
 
Cutera excel®V+ tilbys kun ved Volvat Majorstuen og utføres kun av våre dyktige og erfarne hudleger.

Soprano Titanium - smertefri og lynrask hårfjerning

Med Soprano Titanium kan vi tilby en nærmest smertefri hårfjerning. Denne banebrytende laseren for hårfjerning kombinerer optimal funksjonalitet med enestående komfort. Takket være den store flaten på applikatoren og det avanserte kjølesystemet, er behandlingen svært rask og nærmest smertefri. Hårfjerning av en armhule tar kun 1 minutt!

Les mer om hårfjerning med Alma Lasers "Soprano Titanium" hos Volvat Majorstuen og Volvat Nationaltheatret

V-beam Perfecta – effektiv behandling av blodkar i ansikt

V-beam Perfecta er spesielt velegnet til laserbehandling av både fine og grovere blodkar i ansiktet. Sprengte blodkar, også kjent som spider nev, er også vanligvis lett å fjerne med denne laseren. I tillegg fungerer den bra til å behandle rosacea, karforandringer på hals (poikiloderma civatte), blekning av røde arr, fødselsmerker og i noen tilfeller vorter.

ACCENT PLUS 

Dette er vår nyeste ”laser” for behandling av generell hudforbedring, mindre fettansamlinger og ujevne partier etter f.eks. fettsuging, acnearrbehandling , generelt hudheng og strekkmerker

Dette er egentlig ingen laser, men en kombinasjon av ultralyd for fettreduksjon lokalt og radiofrekvens. Behandlingen kan være både invasiv og ikke-invasiv. Den invasive behandlingen er såkalt plasmabehandling, som Fjernes (fortrinnsvis) brukes i ansiktet og kropp for generell oppstramming og for strekkmereker og ulike typer arr bl.a acnearrbehandling. Dette kan sammenliknes med gammeldags laserbehandling, men risikoen for bivirkninger er mindre.

Ulthera hudoppstramming uten kirurgi

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Den er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og slapp hud over øyne.

Harmony/Cynergy

Cynergy – laseren med 2 bølgelengder (595 DYE + 1064 ND JAG). Med denne laseren behandler vi couperose, det vil si synlige blodårer i ansiktet og årer på bena. Den er mest effektiv i ansiktet, men kan også gi gode resultater på bena. Dersom resultatene på bena ikke blir bra nok, bruker vi aetoxysclerol injeksjonsbehandling i tillegg. Etter Cynergy laserbehandling kan man bli litt rød og blå, men det kan lett sminkes over. På disse stedene anbefaler vi Bacimycin sårsalve 3-4 dager. ’NB! Man skal ikke være brun på huden før Cynergy behandling og minst være uten sol i 4 uker. For øvrig er det ingen før - eller etterbehandling.

CO2-laserpeeling

For behandling av rynker (og arr) er fremdeles ”gammeldags” CO2 laserpeeling det beste alternativet. Ulempen er imidlertid lang rekonvalesenstid, opptil 14 dager, samt rødhet i kortere eller lengre tid etterpå. Samtidig er også risikoen for bivirkninger som depigmenterte områder (lysere områder i huden) eller arr, større ved denne type behandling.

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger. Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

Fraxel-laser

Fraxel- laseren er et annet alternativ for generell hudforbedring, reduksjon av pigmentflekker og arr. Kan også redusere fine linjer og mindre dype rynker. Fordelen med denne behandlingen er kort rekonvalesenstid, kun et par dager. Risikoen for bivirkninger er også svært liten. For å få god effekt anbefaler vi at behandlingen gjentas 3-6 ganger med 1 måneds mellomrom. Fraksjonert laserpeeling og Fraxel behandling egner seg også til hals og bryst. En av bivirkningene med laserpeeling og for så vidt også etter en kjemisk peel, er såkalt post peel hyperpigmentering, det vil si brune flekker som kan oppstå på grunn av behandlingen. I de aller fleste tilfellene vil krembehandling etterpå jevne dette ut i løpet av 3-4 uker.

Lutronic Solari

En videreutviklet IPL  (intense pulsed light)-maskin, basert på den beste og mest presise «square-pulsed»-teknologien i dag, som gir høy presisjon ved ulike bølgelengder. Dette gir bedre effekt på det man ønske å behandle, og mindre uønskede bivirkninger. Med filtre fra 510-670 nm er kan maskinen brukes mot ulike hudproblem. Det er vårt førstevalg i behandling av ved fjerning av blodkar, fotofacial, microlaser peeling og fjerning av pigmentflekker.

Lutronic eCO2

CO2 fraksjonert laser for moderne behandling av rynker, akne-arr, talgkjertler og andre utvekster. Laseren brukes også i ikke-fraksjonert modus til å fjerne og jevne ut utvekster og ujevnheter i huden.

Lumenis LightSheer Duet

Hårfjerning med diodelaser med bølgelengde 800 nm er den nye gullstandarden innen hårfjerning. Kort fortalt er det mindre smertefullt, raskere, sikrere og med like god eller bedre effekt enn andre hårfjerningslasere, og dokumentert bedre effekt enn IPL, som fortsatt tilbys flere andre steder.

Endymed hudoppstramming

Få strammere og glattere hud med ENDYMEDs dokumenterte behandlinger. Konsentrert 3DEEP-teknologi for ikke-kirurgisk ansiktsløft, hudoppstramming og figurforming.

Les mer om hudoppstramming med Endymed på Volvat Fredrikstad

Bli vurdert for laserbehandling

Våre dyktige hudleger har lang erfaring og hjelper deg med dine plager.

Bestill time om laserbehandling hos hudlege eller les mer om hudbehandling med laser


Merk at det vil variere hvilket utstyr som til enhver tid er tilgjengelig ved de ulike Volvat-klinikkene. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby ved ditt nærmeste senter.

 

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.