Hudoppstramming med Endymed

Hos Volvat Fredrikstad får du strammere og glattere hud med Endymed radiofrekvensbehandling kombinert med microneedling, som stimulerer kollagenproduksjonen i huden. 

Unik teknologi

Endymeds unike 3DEEP-teknologi er en effektiv behandlingsform for oppstramming av hud i ansikt og på halsen. Behandlingen reduserer linjer og rynker, samtidig som den strammer opp slapp hud. Behandlingen er spesielt godt egnet for sensitive områder, for eksempel rundt øyne og munn.

Endymed bruker flere generatorer samtidig for å sende konsentrert radiofrekvens-energi dypt ned i huden – dette stimulerer hudens produksjon av nytt og sterkt kollagen og elastin, noe som gir en glattere og strammere hud.

3DEEP leverer varmeenergi til lærhuden uten å virke inn på overhuden. Derfor er det ingen risiko for hudskader og det er ikke noe behov for nedkjøling av huden.

  • Klinisk dokumentert effekt
  • Behandling for alle hudtyper
  • Ingen nedetid etter behandlingen
  • Svært gode resultater både umiddelbart etter behandlingen og på lang sikt
  • Rask behandlingstid

Endymeds 3DEEP® teknologi tilbyr effektiv og trygg behandling for ansikt og hals:

  • Oppstramming av huden rundt øynene
  • Oppstramming av huden på ansikt og hals
  • Reduksjon av linjer og rynker
  • Oppstramming av kjevelinje/ hakeparti og huden under

Hvordan skiller Endymed seg fra andre RF-behandlinger?

Endymeds innovative 3DEEP-radiofrekvensteknologi tilbyr avanserte fraksjonelle behandlinger med klinisk dokumentert effekt. Ved å kombinere vår innovative RF teknologi med patentert 3DEEP-volumetrisk oppvarming, gir Endymeds fraksjonelle behandlinger effektive resultater med minimal nedetid.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

De fleste trenger tre fraksjonelle behandlinger, én gang i måneden i tre måneder.

Er behandlingen trygg?

Mer enn 40 kliniske studier publisert i internasjonale bransjetidsskrifter viser at Endymeds 3DEEP-teknologi er en trygg behandlingsform med klinisk dokumentert effekt. Endymed fraksjonelle behandlinger er utviklet med avanserte sikkerhetsegenskaper slik at du kan være trygg på at du får en komfortabel og effektiv behandling.

Må jeg regne med nedetid etter behandlingen?

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymeds Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. Etter Endymeds FSR-behandlinger kan du merke litt lett skorpedannelse, men det vil forsvinne etter ca 3-5 dager.

EndyMed kan gir effektive radiofrekvensbehandlinger for hudoppstramming av ansikt og hals. Med hjelp av EndyMeds 3DEEP-radiofrekvensteknologi kan vi også utføre fraksjonerte behandlinger for bedring av hudtekstur, rynker, aknearr, strekkmerker og slapp hud.  

Bestill time for konsultasjon om laserbehandling med Endymed hos Volvat Fredrikstad, eller les mer om våre laserbehandlinger

Endymed-priser

Intensif, 3 behandlinger (ansikt/hals eller hals/bryst)20 440,-
FSR, 3 behandlinger (ansikt/hals eller hals/bryst)20 440,-
Rundt munn eller øyne2 090,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon hos syke-/hudpleier750,-

Rundt munn eller øyne

2 090,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.