Soprano Titanium - rask og smertefri hårfjerning med laser

Soprano Titanium er vår nyeste laser, og sørger for en optimal, smertefri opplevelse ved hårfjerning.

20.04.2021  |  Oppdatert: 28.09.2023

Volvat på Majorstuen og Nationaltheatret er stolte av å være blant de første i Oslo som kan tilby hårfjerning med Alma Lasers "Soprano Titanium".

Med Soprano Titanium kan vi tilby en svært komfortabel og nærmest smertefri hårfjerning. Denne banebrytende laseren for hårfjerning kombinerer optimal funksjonalitet med enestående komfort. Takket være den store flaten på applikatoren og det avanserte kjølesystemet, er behandlingen svært rask og nærmest smertefri. Hårfjerning av en armhule tar kun 1 minutt!

40% raskere

Laseren leveres med to behandlingshoder med samme avanserte 3-bølgelengders teknologi. Det minste behandlingshodet brukes til mindre områder som i ansikt, armhuler og bikinilinje. Det største behandlingshodet brukes på kropp. 4D Quattro, som er det største hodet, behandler en rygg på ca. 5 minutter, og vi kan behandle en hel kropp på ca. 45 minutter! I gjennomsnitt er behandlingene omtrent 40 % raskere med denne laseren.

Med Soprano Titanium kan du trygt behandle alle hudfarger, og den er også effektiv på tynnere hår. 

Endelig en hårfjerningslaser som du kan bruke hele året, også om sommeren!

Smertefri behandling

Systemet har et kraftig integrert kjølesystem for de to behandlingshodene, noe som gir kunden nær smertefrie behandlinger. ICE Plus er en avansert teknologi som kjøler ned huden gjennom hele behandlingen. ICE Plus-systemet sørger for at temperaturen i hudoverflaten føles behagelig, og opprettholder samtidig varmen i de dypere hudlagene der hårsekkene behandles. Temperaturen forblir kontrollert, slik at du som pasient kan nå nyte en helt smertefri og behagelig opplevelse gjennom hele økten.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

6-8 behandlinger resulterer vanligvis i en permanent reduksjon av hårveksten for de aller fleste. Om man responderer godt på laseren vil man kunne forvente å se 60-90% reduksjon i hårveksten. Behandlingsforløpet starter alltid med en grundig konsultasjon som dekker alle aspekter av behandlingen, inkludert resultatene du kan forvente.

  • Permanent reduksjon i hårvekst
  • Glattere hud hele året
  • Passer for alle hudtyper
  • Nesten helt smertefri

Soprano Titanium tilbys hos Volvat Majorstuen og Volvat Nationaltheatret.

Bestill konsultasjon eller les mer om hårfjerning hos Volvat.

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.