Søvnproblemer

Sliter du med å sove? Da er du ikke alene.

Over 750 000 nordmenn sliter med søvnmangel eller søvnforstyrrelser, og over halvparten av dem tar sovepiller. Ta grep i dag og få nattesøvnen tilbake.

Årsakene til søvnproblemer kan være mange og komplekse, og uten riktig kartlegging og diagnostisering er det derfor vanskelig å tilby effektiv behandling. I mange tilfeller skyldes søvnvansker forbigående stress eller psykiske plager slik som angst og depresjon, men det kan også være en bivirkning av medisiner eller være knyttet til andre lidelser slik som høyt stoffskifte. I sjeldne tilfeller kan søvnmangel være tegn på mer alvorlige, nevrologiske tilstander.

Legene hos Volvat har lang erfaring med å utrede og behandle søvnproblemer og tilhørende lidelser. Hos Volvat blir du lyttet til og tatt på alvor, og får en grundig utredning for dine søvnproblemer. Dersom du trenger undersøkelser eller oppfølging hos en spesialist slipper du å stå på venteliste, og slik får du en rask, komplett og effektiv behandling som gir deg søvnen tilbake.

Prøv søvntesten her

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.