Garanti ved brystforstørring med silikon

Garantiordningen i Volvat er en ekstra sikkerhet for deg som velger silikonproteser.

5 års inngrepsgaranti

Hos Volvat får du 5 års inngrepsgaranti etter innleggelse av silikonproteser. Vi vil gjennomføre følgende operasjoner kostnadsfritt for deg dersom du trenger det:

  • Utskiftning av skadede proteser (påvist med MR)
  • Reoperasjon på grunn av kapslede proteser

Inngrepsgarantitiden gjelder for første gangs silikonoperasjon ved klinikken og blir ikke forlenget ved re-operasjoner (som bytte av protese på grunn av skadet protese eller som følge av kapseldannelse, Bakers grad 3-4). Inngrepsgarantien gjelder kun ved innsetting av protese med samme type, form og størrelse. Inngrepsgarantien gjelder ikke for protese fra annen leverandør eller for spesiallagede proteser. Ved graviditet eller amming i garantiperioden faller garantien bort.

For at inngrepsgarantiordningen skal være gyldig må du som pasient:

  • følge de pålegg som gis av klinikken i forbindelse med operasjonen
  • omgående ta kontakt med og stille til undersøkelse ved klinikken dersom du mener noe er galt

Inngrepsgarantien gjelder kun for operasjoner som utføres ved klinikken og dekker ikke kostnader for operasjoner som eventuelt utføres på andre klinikker.

Inngrepsgarantien gjelder alle pasienter som har vært operert ved klinikken etter 23. juni 2015.

Livstidsgaranti på silikonproteser

Våre proteseleverandører gir livstidsgaranti på alle våre brystproteser. Dette innebærer at hvis protesene ødelegges (sprekker) vil proteseprodusenten erstatte selve protesen vederlagsfritt, men operasjonskostnadene kommer i tillegg.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.