Behandling av lepper og rynker rundt munnen

Når det gjelder behandling av lepper så handler ikke det alltid om å gi en leppeforstørring.

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

08.05.2018

Munnen er stadig i bevegelse og med alderen vil det skje endringer som er en naturlig del av aldringsprosessen. Man kan utvikle smårynker både på og rundt leppene på grunn av aldring, volumtap og/eller at leppene er så tørre at det dannes rynker og skorper. 

Utsatte områder

Typiske områder hvor disse endringene kommer er rynker mellom overleppen og opp mot nesen, tydeligere fold mellom nesevingen og munnviken og/eller fra munnviken og ned mot haken.

Våre erfarne hudleger og kosmetiske sykepleiere hjelper deg med dine behov.

Behandlingsmetoder

Ofte kan det være nok å gi en fuktbehandling med Restylane (skinbooster) til leppene og området rundt munnen, i andre tilfeller kan man bygge opp igjen volumtapet eller fylle i rynkene.

Noen får ønsket resultat etter èn behandling, mens andre kan ha behov eller ønske om å bygge det endelige resultatet over flere behandlinger.

Vi hjelper deg

Bestill gjerne en konsultasjonstime hos en kosmetiske sykepleiere, som kan gi råd og veiledning dersom du trenger mer informasjon eller ønsker å få en vurdering.

Du kan enkelt bestille time på nett

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.