Kampanje! Bestill full helsesjekk til kr 1 109,-

Ordinær medlemspris er kr 1 584, og inkluderer blant annet labprøver og EKG. Vær rask, tilbudet gjelder for helsekontroll bestilt og gjennomført før 1. september - kun hos Volvat Bekkjarvik.

12.08.2020

Unn deg en full helsesjekk, og få en sikker indikasjon på din helse og livsstil. Bruk resultatet til å forebygge sykdom, og gjøre helsefremmende tiltak for deg.

Mistenker du noe, er usikker eller bare nysgjerrig på din helsetilstand?

Enten du er frisk, har helseplager som påvirker din livskvalitet, er i ferd med å utvikle livstilssykdommer eller viser andre sykdomstegn, vil en generell helsesjekk kunne avdekke og gi deg en god plan for oppfølging av dette.

I tillegg til undersøkelser, tester og prøver, får du god tid med legen til å ta opp ting du måtte lure på. Her er ingen spørsmål for store eller små.

Bestill helsekontroll hos Volvat Bekkjarvik

Ring 55 11 20 00 eller bestill time på nett

Dette inngår i helsekontrollen

 • Samtale og undersøkelse hos lege
  Under den innledende samtalen vil legen snakke med deg for å danne et bilde av din helsesituasjon, og eventuelle plager du har fra før.

  Legen undersøker bryster hos kvinner over 35 år, og testikler hos menn under 40 år. Menn over 40 år anbefales prostatasjekk.
 • Undersøkelser hos sykepleier/helsesekretær
  Her blir det tatt EKG, mens pust og hørsel testes ved behov
 • Prøvetaking
  Avhengig av kjønn og alder har vi egne «blodprøvepakker» som inneholder de mest relevante prøvene for deg. Vi sjekker blant annet kolesterol, stoffskifte og blodsukker.
 • Skriftlig tilbakemelding fra legen
  Du får svar på prøver og råd om oppfølging/behandling enten samme dag, eller senest innen 14 dager

Tilbudspris med 30 % rabatt

 • Fra kr 1 386 (ordinær pris kr 1 980)
 • Fra kr 1 109 for Volvat-medlemmer (ordinær pris kr 1 584)

Tilbudet gjelder kun hos Volvat Bekkjarvik for helsekontroll bestilt og gjennomført i perioden 12. august til og med 30. september 2020.

Bestill time for helsekontroll

Ring 55 11 20 00 eller bestill time på nett

Les mer om Volvat Helsekontroll

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.