Møt Overvektsteamet og plastikkirurg på Volvat Bekkjarvik 7. februar

Mandag 7. februar tilbyr vi kirurgiske konsultasjoner på Volvat Bekkjarvik! Vår erfarne plastikkirurg Bjørn Tore Haga kommer, og det gjør også Overvektsteamet fra Volvat Ulriksdal.

21.01.2022

Om du har spørsmål om plastisk kirurgi eller slankeoperasjon er du hjertelig velkommen til oss for en uforpliktende konsultasjon.

Uforpliktende konsultasjon om plastisk kirurgi

7. februar kan du få en uforpliktende konsultasjon hos Bjørn Tore Haga, en av våre spesialister innen plastisk kirurgi. På konsultasjonen vil vi gi deg råd og veiledning i tråd med dine ønsker, og foreslå en behandlingsplan ut ifra dine behov. Du får svar på alt du måtte lure på.

Dr. Bjørn Tore Haga (f.1966) er utdannet lege fra Universitetet i Bergen og spesialist i plastikkirurgi fra Haukeland Universitetssykehus. Han er svært erfaren innen plastisk kirurgi. Han har arbeidet som plastikkirurg ved Volvat siden 2001 og utfører her de fleste kosmetiske prosedyrer. 

Mer om plastisk kirurgi

Gratis konsultasjon om overvektskirurgi

Vårt overvektsteam i Bergen har unik kompetanse på overvekt, ernæring og livsstilsendringer.

Teamet har operert overvektige og svært overvektige mennesker i mange år. Denne erfaringen gjør at vi kan tilby komplett oppfølging tilpasset akkurat deg, slik at du har de aller beste forutsetningene for å lykkes med varig vektreduksjon og økt livskvalitet.

Vi er landets eneste klinikk som har 5 års oppfølging etter slankeoperasjon inkludert i prisen.

Velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon, mandag 7. februar.

Mer om slankeoperasjon

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.