Nyttårsforsett til huden din

Vinteren kan være en utfordring for huden. Vekslingen mellom iskalde dager med snø og vind mot varm og tørr inneluft kan gjøre at huden blir tørr og gusten.

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

11.01.2019  |  Oppdatert: 06.01.2020

Dersom huden din oppleves tørr og stiv mangler den tydeligvis noe, og det kan være lurt å søke hjelp for å avgjøre om huden er tørr eller dehydrert. Forskjellen avgjør hvilke behandling huden trenger.

Velg kremer som virker

Dersom man også ønsker å forbedre huden må man tenke på hva huden trenger på sikt og velge produkter som har ingredienser som har beviselig virkning.

Vinterhalvåret er tiden av året hvor du kan investere i huden din med effektive behandlinger. Vår kosmetiske sykepleier mener at å gi huden et nyttårsforsett med oppstart av gode hudpleierutiner og gi huden en boost er en god start på det nye året.

En gyllen glød gjør at du ser sunnere ut og føler deg bedre.

Restylane Skinbooster

- en unik behandling som gjenfukter huden i dypet, bedrer hudens kvalitet og gir naturlig glød. Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, der den tiltrekker seg vann og gir en langvarig, dyp gjenfukting av huden og forbedrer hudens kvalitet på lang sikt.

Restylane Skinboosters er en progressiv hudbehandling som bedrer hudens kvalitet og får frem hudens naturlige glød. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre innledende behandlinger med to til fire ukers mellomrom med en vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd.

Restylane Skinboosters

Eksfoliering og ny glød

ZO Exfoliating Polish er en absolutt favoritt som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjelp av runde magnesiumkrystaller. Samtidig økes blodsirkulasjonen og hudfornyelsen stimuleres. Jevnlig eksfoliering bidrar også til en sunn hud med masse glød.

ZO Growth Factor Serum er et mektig serum som inneholder en herlig kombinasjon av vekstfaktorer og aminosyrer. Den bidrar til å jevne ut fine linjer og generelt forbedre hudkvaliteten.

Dersom du ønsker deg en «hjemmespabehandling» kan du kombinere ZO Growth Factor Serum med Enzymatic Peel for å få litt ekstra effekt. De fleste får en fantastisk glød av denne behandlingen.

Enzymatic Peel er en nydelig hjemmepeel som er utviklet for å forbedre både hudtekstur og hudtone. Den jobber aktivt for å fjerne grå og sliten hud.

Huden trenger fuktighet og beskyttelse av hudbarrieren. Når du skal smøre deg med fuktighetskrem bør du bruke noe som ikke bare beskytter men som også stimulerer huden!

Renewal Creme ffra ZO Skin Health vil ikke bare gi deg ekstra fuktighet og beskytte hudbarrieren, men den vil også stimulere huden din med potente antioksidanter og retinol.

Dermapen

Hudforbedring med Dermapen er en avansert form for microneedling. Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Etter behandlingene legges det på en kjølende maske som gir ytterligere fukt, reparasjon og næring til huden.

Resultatet blir økt produksjon av kollagen. Behandlingsopplegget man anbefaler med Dermapen er 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

Få råd og behandling

Bestill time hos vår kosmetiske sykepleier Linda for konsultasjon og behandling.

Linda Jensen, kosmetisk sykepleier ved Volvat Hamar

Du kan ringe på telefon 62 55 35 50 eller bestille time på nett.

Les mer og se alle priser på volvat-cosmedical.no.

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.