Pleie til huden etter sol og sommer

En gyllen glød gjør at du ser sunnere ut og føler deg bedre – her får du noen tips fra vår kosmetiske sykepleier Linda.

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

06.08.2018  |  Oppdatert: 13.08.2019

Solen øker produksjon av melanin (pigmentet som gjør huden brun) og huden blir litt tykkere. Men huden klarer ikke å støte vekk døde hudceller på samme måte og huden blir grovere og tørrere. Huden får mindre fukt og mister også sin elastisitet og styrke.

Huden lengter etter litt pleie når sommeren er på hell. 

Restylane Skinbooster

- en unik behandling som gjenfukter huden i dypet, bedrer hudens kvalitet og gir naturlig glød.

Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser under huden, der den tiltrekker seg vann og gir en langvarig, dyp gjenfukting av huden og forbedrer hudens kvalitet på lang sikt. Restylane Skinboosters er en progressiv hudbehandling som bedrer hudens kvalitet og får frem hudens naturlige glød.

Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre innledende behandlinger med to til fire ukers mellomrom med en vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd. 

Restylane Skinbooster

Eksfoliering og ny glød

ZO Exfoliating Polish er en absolutt favoritt som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjelp av runde magnesiumkrystaller. Samtidig økes blodsirkulasjonen og hudfornyelsen stimuleres. Jevnlig eksfoliering bidrar også til en sunn hud med masse glød.

ZO Growth Factor Serum er et mektig serum som inneholder en herlig kombinasjon av vekstfaktorer og aminosyrer. Den bidrar til å jevne ut fine linjer og generelt forbedre hudkvaliteten.

Dersom du ønsker deg en «hjemmespabehandling» kan du kombinere ZO Growth Factor Serum med Enzymatic Peel for å få litt ekstra effekt. De fleste får en fantastisk glød av denne behandlingen. Enzymatic Peel er en wow- hjemmepeel som er utviklet for å forbedre både hudtekstur og hudtone. Den jobber aktivt for å fjerne grå og sliten hud.

Dermapen

Hudforbedring med Dermapen er en avansert form for microneedling. Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene.

Etter behandlingene legges det på en kjølende maske som gir ytterligere fukt, reparasjon og næring til huden. Resultatet blir økt produksjon av kollagen.

Behandlingsopplegget man anbefaler med Dermapen er 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

Få råd og behandling

Bestill en konsultasjonstime hos vår kosmetiske sykepleier Linda ved Volvat Hamar, som kan gi råd og veiledning dersom du trenger mer informasjon eller ønsker å få en vurdering.

Ring 62 55 35 50 eller bestill time på nett.

Les mer og se alle priser på volvat-cosmedical.no.

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.