Restylane er et populært volumgivende stoff som brukes til å fylle ut rynker og gi økt volum

24.05.2020

Restylane kan settes i ansikt, lepper, bryst og hender. Hyaluronsyremolekylene binder vann, og gir dermed økt fukt og spenst og rynker glattes ut. Restylane finnes med bedøvelse (lidokain) for å redusere ubehag ved injeksjoner.

Retylane, Certified ClinicRestylane er en såkalt "filler" og inneholder hyaluronsyre-gele som sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler. Restylane består av små molekyler som binder vann hvorved huden strekkes og blir fastere.

Restylane-behandlingen kombineres ofte med Botulinium toksin og medisinske kremer for å få den beste effekten. Restylane kan også være et verdifullt supplement til ansiktsløft og andre plastiske operasjoner (øyelokk, panneløft, laserbehandling, neseplastikk).

Fillere

En filler er et volumøkende stoff. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet i tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner og modellere haken. Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.

Varighet i huden varierer fra person til person.

Behandlingen kombineres ofte med Botulinium toksin og medisinske kremer for å få den beste effekten. Restylane kan også være et verdifullt supplement til ansiktsløft og annen plastisk kirurgi (øyelokk, panneløft, laserbehandling, neseplastikk).

Restylane injeksjon

Hvorfor Restylane?

  • Restylane er verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk.
  • Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 15 år og med OVER 20 MILLIONER BEHANDLINGER!
  • Restylane er den ENESTE HA filleren med FDA godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun en etterbehandling.
  • Restylane leveres både med og uten integrert bedøvelse
  • Restylane er verdens mest dokumenterte dermale fyllstoff. Over 128 studier, samt 4 egne sikkerhetsstudier
  • Alle publiserte studier er tilgjengelige på www.pubmed.gov
  • Det vil si at din behandling med Restylane er godt dokumentert og trygg.

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.