Restylane-behandling i Hamar

- en super behandlingsmåte uten å fjerne mimikk

Linda Jensen - Kosmetisk sykepleier

09.05.2018  |  Oppdatert: 08.02.2019

For noen er terskelen for å få rynkebehandling med injeksjoner svært høy – ofte fordi man er redd for å se overbehandlet og mimikkløs ut.

De aller fleste av oss ønsker å se naturlige ut, bevare alle grimaser og ansiktsuttrykk og bare være oss selv – bare med litt færre rynker.

Det er utrolig mye man kan gjøre i rynkebehandling og hudforbedring og samtidig bevare seg selv med all mimikk inntakt.

Naturlig resultat

Restylanebehandlinger gjort på riktig måte vil gi deg et naturlig og pent resultat.

Det finnes veldig mange som har fått behandling uten at andre kan se det - hvor selv ikke de nærmeste vet det – men samtidig får de komplimenter om at de ser så godt ut.

Like overrasket blir man når man endelig har bestemt seg for å lette sitt hjerte og fortelle til venninnen sin at man har gjort en kosmetisk behandling – ja så kommer det frem at også venninnen har gjort det flere ganger.

Det er da behandlingene er utført riktig og på en naturlig måte, noe som er et grunnleggende prinsipp i behandlingen hos meg.

Problemområder og behandlingsalternativ

Vi kan redusere rynker raskt og effektivt både med botulinumtoxin og Restylane, som begge - både sammen og hver for seg - kan gi et veldig pent resultat.

I andre tilfeller må man bygge det endelige resultatet med flere behandlinger over et lengre tidsperspektiv.

På noen områder i ansiktet er den ene behandlingsformen bedre å bruke enn den andre – behandlingsmetode velges ut fra det som gir best harmoni og helhet hos deg.

Noen ganger er det anatomiske forhold som gjør at vi foretrekker å bruke den ene fremfor den andre og andre ganger har du selv også ønsker som vi selvsagt hensyntar.

Markerte pannerynker til besvær

På bildet nedenfor ser vi en mann som kom til meg fordi han syntes at han hadde for markerte tverrgående rynker i pannen.

Ofte velges botulinumtoxin (muskelavslappende injeksjon) på denne type rynker, fordi dette er rynker som skapes av èn bevegelse – ved å løfte øyenbrynene oppover.

Ved å sette en liten dose botulinumtoxin i pannen ville denne bevegelsen blitt dempet og huden over ville glattes ut. Men mannen ønsket å fortsatt ha samme bevegelse i pannen som før, så derfor ønsket han at vi forsøkte Restylanebehandling i stedet – noe han ble veldig fornøyd med.

Selv om han ser stor forbedring allerede så har vi allikevel planlagt en oppfølgingsbehandling før sommeren, slik at vi kommer helt i mål.

«Dette er noe som har plaget meg i mange år, og jeg har vært på flere steder og forhørt meg om behandlingsmuligheter, hvor alle sa at de ikke kunne hjelpe meg. Nå er jeg veldig glad!» sier han.

Før

Før

Bestill gjerne en konsultasjonstime hos vår kosmetiske sykepleier Linda, som kan gi råd og veiledning dersom du trenger mer informasjon eller ønsker å få en vurdering.

Kosmetisk sykepleier i Hamar, Linda Jensen

Du kan ringe på telefon 62 55 35 50 eller bestille time på nett.

Linda Jensen

Kosmetisk sykepleier

Volvat Hamar

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.