Ari
Bertz

Om Ari

Dr. Ari Bertz er en legespesialist innen ortopedisk kirurgi, med spesialkompetanse og omfattende erfaring innen fot-, legg- og ankelkirurgi. Han er en pionér i Norge, kjent for å introdusere PROSTEP/MIS-kikkhullsteknikken, en revolusjonerende tilnærming som retter opp små og store feilstillinger i foten gjennom minimale 2-3 mm hull.

Med en dedikasjon til sitt felt siden 2009 har Dr. Bertz utført over 5000 inngrep og etablert seg som en ekspert innen legg-, ankel- og fotkirurgi. Han tar imot pasienter fra hele Norge og Norden, spesielt de med utfordringer knyttet til mislykket konservativ behandling, komplekse idrettsskader, store feilstillinger i foten, artrose i ankel og fot, samt ulike leggplager.

Dr. Bertz tilbyr en helhetlig løsning for pasienter med legg-, ankel- og fotplager. Hans unike tilnærming inkluderer vurderinger via video for pasienter utenfor Vestlandet, og et effektivt oppfølgingssystem. Dette muliggjør dagkirurgiske inngrep med rask rehabilitering, slik at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Blant de spesialiserte behandlingene han tilbyr, skiller seg ut:

  • Avansert kikkhullsteknikk for behandling av Hallux Valgus og andre feilstillinger i foten.
  • Omfattende behandling av idrettsskader i legg, ankel og fot.
  • Kirurgisk håndtering av artrose/slitasjegikt i ankel og fot.
  • Kirurgisk behandling for kronisk Akillessenebetennelse.
  • Effektiv kirurgisk behandling av beinhinnebetennelse og kronisk kompartment/losjesyndrom.
  • Korreksjon av plattfot, overpronasjon og hulfot gjennom avanserte kirurgiske metoder.
  • Avansert kirurgi for artrose i stortå ved bruk av kikkhullsteknikk, protese eller avstivning.
  • Kirurgisk håndtering av sesambeinplager og skader.

Dr. Ari Bertz' enestående faglige bakgrunn og engasjement for pasienters velvære gjør ham til en anerkjent og imponerende ekspertise innen ortopedisk kirurgi.

Aris arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.