Helena
Enger

Om Helena

Helena fullførte utdanningen sin ved universitet Hamburg, i Tyskland, og var ferdig utdannet spesialist i 2001. Hun har jobbet hos Volvat siden 2005.

Helena er en av landets fremste eksperter på overgangsalder, og har skrevet boken «Hetetokter og kalde fakta». Målet med boken er at du skal bli rustet til å ta gode valg for deg selv i overgangsalderen.

"Vi må snakke om overgangsalderen! Alle opplever den, selv om den oppleves ulikt. Jo mer du vet, jo bedre vil du håndtere situasjonen du kommer i."

Helena har lang erfaring og interesse innen ulike gynekologiske problemstillinger som: Underlivssmerter / vestibulitt / vaginisme, hormonbehandling av overgangsaldersplager, behandling av blødningsforstyrrelser, Gynefix og p-stavinnsettelser, prevensjonsveiledning. Hun tilbyr også generell laserbehandling av såre slimhinner, fremfall blære / tarm, samt urinlekkasje. 

Hun har deltatt internasjonale gynekologiske kongresser i 2019: EMAS, Berlin mai 2019, ESG, Wien nov 2019, Cogi Paris des 2019.

Helena snakker flytende tysk og engelsk.

Helenas arbeidsplass

Bestill time hos Helena

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.