Alexandra Vanessa
Finsen

Om Alexandra Vanessa

Alexandra Finsen har jobbet som hjertespesialist på Volvat siden 2014. Før det jobbet hun på Hjertemedisinsk avdeling på OUS Rikshospitalet fra 2007. Hun har også jobbet som assistentlege på Nyremedisinsk avdeling på OUS Ullevål sh fra 2000 til 2001 og som assistentlege på Medisinsk avd på Lovisenberg Diakonale Sykehus fra 1996 til 1999.

Alexandra er utdannet lege fra University of Newcastle upon Tyne i England (1994) og spesialist i indremedisin og hjertesykdommer (2013) fra Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet.

Hun tok medisinsk doktorgrad ved Universitetet i Oslo i 2008 og forsker fortsatt deltid ved Institutt for indremedisinsk forskning på Rikshospitalet, med spesielt fokus på underliggende mekanismer ved utvikling av hertesvikt. Hun har også veiledet en doktorgradsstipendiat.

Alexandra Vanessas arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.