Tom
Fjornes

Om Tom

Dr. med. Tom Fjornes (født 1956) ble ferdig lege i Tyskland i 1985 og spesialist i generell indremedisin i 1996. I 1997 tok han dr-graden i medisin (Tyskland).

Han har bred erfaring fra arbeid som overlege og avd.overlege på sykehus i Tyskland. I 2007-2010 var han seksjonsoverlege på generell medisinsk seksjon på Bærum sykehus. 2008 - 2010 ledet han klinisk etikk-komité der. Han var medlem av Spesialitetskomitèen i indremedisin 2008-2010.

Dr Fjornes er en meget erfaren kliniker. Han hadde i flere år ansvaret for diabetikerundervisningen på et sykehus i Nord-Tyskland. Han har lang erfaring innen ultralydundersøkelse, blant annet av bukhulen (abdomen).

I den kliniske vurderingen av mageplager benytter dr Fjornes seg av ultralyd i tillegg til å undersøke buken klinisk. Han utfører også ultralydundersøkelser av bl.a. halskar og beinvener og -arterier.

Ved spørsmål om blodsykdommer tar han ved behov benmargsprøver. Stoffskiftesykdommer er et annet fagfelt som dr Fjornes har spesiell interesse for.

Toms arbeidsplass

Bestill time hos Tom

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.