Stoffskifte

Kvinne, illustrasjonsbilde

Mange symptomer på generelt nedsatt allmenntilstand kan skyldes problemer med stoffskiftet. Våre allmennleger og indremedisinere med spesialkompetanse på stoffskiftesykdom, kan hjelpe deg med utredning og behandling.

Symptomer som tretthet, tiltaksløshet, depresjon, konsentrasjonsvansker, vektøkning og frostfølelse kan være tegn på lavt stoffskifte. Opplever du svettetokter, hjertebank, muskelsvakhet, skjelving, vekttap og uro kan dette være symptomer på for høyt stoffskifte.
 
Lavt stoffskifte skjer ved at skjoldbruskkjertelen produserer for lite av hormonet tyroksin, som gjør at kroppen går på “sparebluss”. I motsatt fall, når kroppen produserer for mye tyroksin, går kroppen på “høygir”. I begge tilfeller kan du føle deg slapp og sliten. 
 
Disse tilstandene er ofte livslange, og krever langvarig oppfølging med kontroller. Våre dyktige allmennleger med god kompetanse på stoffskiftesykdommer kan hjelpe deg å finne ut om det er stoffskiftet som er årsaken til dine plager, og behandle dette. 
 

Timebestilling

Oslo Majorstuen: tlf. 22 95 75 00

Priser (Oslo)
  • Konsultasjon
    Fra 1 104,- (medlem)
    Fra 1 380,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 75 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Og under konsultasjon hos spesialist kan det påløpe ekstrakostnader som en følge av nødvendige undersøkelser. Vær også oppmerksom på at vi på enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (dvs. etter kl. 16), i helger og på helligdager. Ta kontakt med ditt Volvat-senter dersom du ikke finner prisinfo på tjenesten du ønsker.

Noen av våre medlemsfordeler:
  • Tilgang til Helsetelefonen 02401 hele døgnet hele året
  • 20 % rabatt på alle medisinske tjenester (maks kr. 1.000,- per besøk)
Les mer om medlemskap