Stoffskifte

Kvinne, illustrasjonsbilde

Av og til kan generelt nedsatt allmenntilstand skyldes stoffskiftesykdom. Vår indremedisiner og allmennleger på Volvat Majorstuen med spesialkompetanse på stoffskiftesykdom kan hjelpe deg med utredning og behandling. Vår indremedisiner jobber også på Volvat Fredrikstad.

Symptomer som tretthet, tiltaksløshet, depresjon, konsentrasjonsvansker, vektøkning og frostfølelse kan være tegn på lavt stoffskifte. Opplever du svettetokter, hjertebank, muskelsvakhet, skjelving, vekttap og uro kan dette være symptomer på for høyt stoffskifte.

Lavt stoffskifte skjer ved at skjoldbruskkjertelen produserer for lite av hormonet tyroksin, som gjør at kroppen går på “sparebluss”. I motsatt fall, når kroppen produserer for mye tyroksin, går kroppen på “høygir”. I begge tilfeller kan du føle deg slapp og sliten. 

Disse tilstandene er ofte livslange, og krever langvarig oppfølging med kontroller. Våre dyktige allmennleger med god kompetanse på stoffskiftesykdommer kan hjelpe deg å finne ut om det er stoffskiftet som er årsaken til dine plager, og behandle dette. 

Timebestilling

Oslo Majorstuen: tlf. 22 95 75 00

Priser (Oslo)
  • Konsultasjon
    Fra 1 132,- (medlem)
    Fra 1 415,- (ikke medlem)

Til alle konsultasjoner tilkommer det materiell- og servicegebyr på 80 kr for allmenn- og barnelegebesøk og 150 kr for spesialistbesøk. Ekstrakostnader kan påløpe ved behov for undersøkelser og/eller prøver. Enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (etter kl 16), i helger og på helligdager. Kontakt ditt Volvat-senter for mer informasjon.

Noen av våre medlemsfordeler:
  • 20 % rabatt på våre tjenester (inntil kr. 1000 pr. tjeneste)
  • Gratis tilgang til Helsetelefonen hele døgnet, hele året
  • Gratis medlemskap for studenter
Les mer om medlemskap