Camilla Wold
Kox

Om Camilla Wold

Camilla har siden 2016 jobbet på Kvinneklinikken OUS (Ullevål og Radiumhospitalet). Her har hun videreutviklet ferdigheter innen alle fagets mange områder, spesielt innen generell gynekologi og laparoskopiske operasjoner. I juni 2019 fikk hun sin spesialistgodkjenning og har vært overlegevikar i avdelingen fra april til august 2020.

Camilla kan utrede og behandle alle tilstander innen generell gynekologi inkludert malignitetsutredning, og utrede urogynekologi. I tillegg har hun mye erfaring med oppfølging av gravide og fra fødeavdelingen.

Fra høsten 2019 har hun hatt ansvar for VIN-poliklinikken og jobbet som en av tre gynekologer på Vulvaklinikken. Camilla er en av få gynekologer i Norge med spesialkompetanse innen vulvovaginale sykdommer. Hun har i tillegg stor interesse for utredning og behandling av blødningsforstyrrelser og utfører hysteroskopier og transcervikale reseksjoner.

Camilla Wolds arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.