Linn
Landrø

Om Linn

PhD og spesialist i hud -og veneriske sykdommer

Linn Landrø er utdannet lege fra Jagiellonian University i Krakow i 2002, og har sin spesialistutdanning fra Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet. Hun har jobbet med hud -og veneriske sykdommer siden 2009, og har fra tidligere erfaring fra onkologi.

Hun har jobbet som overlege på Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet, der hun har lang erfaring med utredning og behandling av hudkreft.

Linn Landrø er sertifisert Mohs' kirurg som er en høyspesialisert teknikk som med størst mulig sikkerhet kurer hudkreft i en enkelt operasjon.

Linn Landrø disputerte for sin doktorgrad (PhD) i 2012 innenfor inflammasjonsforskning og har siden vært aktiv innenfor forskning på allergiske sykdommer. Hun har vært førsteamanuensis ved Universitet i Oslo og har undervist medisinstudenter i hud- og veneriske sykdommer. Linn er opptatt av god dialog og kommunikasjon med pasienter og pårørende.

Linn utreder og behandler alle typer hudsykdommer.

Hun har spesialkompetanse innen vurdering og behandling av solskadet hud og hudkreft med særlig interesse for presis diagnostikk med blant annet dermatoskopi (undersøkelse av huden med et optisk apparat som gjør det mulig å se strukturer i dypere lag av huden og øker diagnostisk presisjon), vevsprøver og andre diagnostiske metoder for hudkreft og hudsykdommer. Linn er opptatt av god pasienttilpasset behandling.

Utfører Mohs' kirurgi for behandling av hudkreft. Hun foretar også annen hudkirurgi for fjerning av hudkreft og andre hudutvekster, samt praktiske prosedyrer som injeksjoner mot hyperhidrose (økt svettetendens), CO2-laser for behandling av hudutvekster, fotodynamisk behandling.

Linn Landrø er styremedlem av Norsk forening for dermatologi og venerologi (NFDV), medlem av European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), European Society for Micrographic Surgery og Den Norske Legeforening.

Linns arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.