Mila
Lilleeng

Om Mila

Dr Mila Lilleeng er spesialist fra Rikshospitalet i dermatologi, hud- og laserkirurgi, veneriske hudsykdommer og estetisk medisin.

Mila har over 20 års erfaring som hudlege og behandler hele spekteret av hudsykdommer, som eksempelvis utslett, akne, rosacea, pigmentflekker, blodkar, infeksjoner, føflekkproblematikk, uønsket svette og arrkorreksjon.

I tillegg er hun en av Norges mest erfarne og kompetente behandlere innenfor estetisk medisin, injeksjoner og laser med utdannelse fra blant annet Harvard Medical School.

Mila har tidligere forsket ved Haukeland sykehus og  jobbet som overlege ved Rikshospitalet og ved Stavanger universitetssykehus. Hun er aktivt deltakende og foredragsholder ved internasjonale kongresser og masterklasser innen dermatologi i både Europa, USA og Midtøsten.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.