Hans Kristian
Opøien

Om Hans Kristian

Hans Kristian Opøien er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Han har arbeidet som overlege i reproduksjoduksjonsmedisin ved OUS Rikshospitalet og er nå overlege i fødselshjelp ved Akershus universitetssykshus.

Hans Kristian Opøien har doktorgrad i endometriose og ufrivillig barnløshet. Han er opptatt av at kvinner med smerter i underlivet skal bli møtt med respekt og få en rask diagnose, uavhengig om smertene skyldes endometriose eller har andre årsaker. Han er også spesielt opptatt av de som ønsker å bli eller akkurat har blitt gravide; at de skal ha en trygg og sikker oppfølging før og under graviditeten.

Dr Opøien er forfatter av flere internasjonale publikasjoner. Han sitter i styret i Norsk Gynekologisk Forening og har et sterkt engasjement for sitt fag og sine pasienter.

Hans Kristians arbeidsplass

Bestill time hos Hans Kristian

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.