Kjell I.
Pettersen

Om Kjell I.

Kjell Ingar Pettersen er kardiolog, det vil si offentlig godkjent spesialist i hjerte-sykdommer. Han har også en doktorgrad som omhandler vurdering av livskvalitet hos pasienter med hjertesykdommer.

Han har i tillegg til å være spesialist i hjertesykdommer bred klinisk erfaring, og har arbeidet innen allmennmedisin, sykehjemsmedisin, samfunnsmedisin og generell indremedisin.

Innen kardiologi har han arbeidet med pasienter med kronisk hjertesykdom som har gjennomgått hjerteinfarkt eller hjertesvikt og pasienter med hjerterytmeforstyrrelser og sykdom i hjerteklaffer. Han har de senere år forsket på sykdom i hjerteklaffer og veiledet flere doktorgradskandidater innen dette feltet.

Kjell Ingar har også lang erfaring med forebyggende behandling av personer med økt risiko for hjerte- karsykdom som høyt blodtrykk eller forstyrrelser i fettstoffer i blodet (høyt kolesterol).

Kjell I.s arbeidsplass

Bestill time hos Kjell I.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.