Stine
Schonhowd

Om Stine

Stine har jobbet som fysioterapeut siden 2018. Hun er utdannet Mensendieck Fysioterapeut ved OsloMet og har et årsstudium i psykologi fra Høgskolen Innlandet. Hun har ulik erfaring fra kommunal- og spesialisthelsetjeneste og har de siste årene opparbeidet bred erfaring som helprivat fysioterapeut i klinikk. Stine er spesielt interessert i gruppetrening og har holdt et bredt spekter av ulike grupper, med hovedvekt av Mensendieck-grupper.

I møte med pasientene er Stine opptatt av å se helheten og at pasientene skal bli sett, hørt og forstått. Hun vektlegger derfor en grundig samtale og undersøkelse for å kunne gi pasientene en god årsaksforklaring til problematikken. Hun etterstreber et godt behandlingsopplegg for bedring av funksjon etter pasientens forutsetning og ønske.

Stine har personlig erfaring fra ulike idretter, primært løping, langrenn og styrketrening.

Stines arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.