Stine
Schonhowd

Om Stine

Stine er utdannet Mensendieck Fysioterapeut ved OsloMet og har et årsstudium i psykologi fra Høgskolen Innlandet. Hun har ulik erfaring fra kommunal- og spesialisthelsetjeneste og har de siste årene opparbeidet seg bred kompetanse som helprivat fysioterapeut i klinikk.

Stine er en imøtekommende fysioterapeut som setter dialogen med pasientene høyt. Hos meg får du god tid til å fortelle om plagene dine, og etter en grundig undersøkelse tilrettelegges en optimal behandling etter dine mål og ønsker.

Stine kan hjelpe deg med alle typer muskel- og skjelettplager. Hun har spesielt stor interesse for korsrygg-, hofte, kne, og ankel-problematikk.

Stine har også bred erfaring med gruppetrening og har holdt et stort spekter av ulike gruppetimer over de siste årene. Stine har flere Mensendieck-timer her på Volvat.

Stine har personlig erfaring fra ulike idretter primært løping, langrenn, friidrett og styrketrening.

Stines arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.