Stine
Schonhowd

Om Stine

Stine er utdannet Mensendieck Fysioterapeut ved OsloMet og har et årsstudium i psykologi fra Høgskolen Innlandet. Hun har ulik erfaring fra kommunal- og spesialisthelsetjeneste og har de siste årene opparbeidet seg bred kompetanse som helprivat fysioterapeut i klinikk.

Stine er en imøtekommende fysioterapeut som setter dialogen med pasientene høyt. Hos meg får du god tid til å fortelle om plagene dine, og etter en grundig undersøkelse tilrettelegges en optimal behandling etter dine mål og ønsker.

Stine kan hjelpe deg med alle typer muskel- og skjelettplager. Hun har spesielt stor interesse for korsrygg-, hofte, kne, og ankel-problematikk.

Stine har også bred erfaring med gruppetrening og har holdt et stort spekter av ulike gruppetimer over de siste årene. Stine har flere Mensendieck-timer her på Volvat.

Stine har personlig erfaring fra ulike idretter primært løping, langrenn, friidrett og styrketrening.

Stines arbeidsplass

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.